NEUVOTTELUVALTA
Miten tulen huippuneuvottelijaksi?
Kirjailijat
Neuvotteluvalta -kirjaa ei olisi syntynyt ilman neuvotteluja. Tarina alkaa keväästä 2006. Sami, tuolloin Lontoossa toimiva investointipankkiiri, oli lukenut Juhanan tuoreen kirjan Puhevalta ja lähetti kirjasta palautetta tekijälle. Juhana vastasi sähköpostiin. Näin alkoivat neuvottelut. Niiden tavoitteena oli yhdessä kirjoitettava neuvottelutaidon opaskirja.

Kirjan synty on hyvä esimerkki yhteisvoittooon perustuvasta neuvottelusuhteesta - kaupasta jossa oli vain voittajia. Sami toi pöytään kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Suurin osa tämän kirjan materiaalista, teoriasta, oivalluksista ja esimerkeistä on peräisin Samin kokemuksista yrityselämän neuvotteluista. Juhanalla vastaavaa kokemusta ei ollut - hänellä puolestaan oli se mitä Samilta puuttui: kokemus kirjan tekemisestä, hyvän vastaanoton saanut teos läheisestä aiheesta eli puheella vaikuttamisesta.
Sami Miettinen on 13 Lontoon vuoden jälkeen Helsinkiin palannut investointipankkiiri (KTM, MBA), joka työskentee Executive Directorina The Royal Bank of Scotlandissa Helsingin Mikonkadulla.


Sami Miettinen LinkedIn -sivustolla

Sami pitää neuvotteluaihesta blogia sivustolla neuvottelu.blogspot.com.
Juhana Torkki on teologian tohtori ja puhetaidon kouluttaja , jonka aikaisempaa tuotantoa on Puhevalta (Otava 2006).